AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Buffett Cup - USA mot Europa - starter i dag

10.09.2012
Buffett Cup - USA mot Europa - starter i dag

Den fjerde utgaven av bridgens svar på Ryder Cup arrangeres i Omaha, USA fra 10. til 13. september. Startskuddet går klokka 17.00 i dag norsk tid, og du kan følge alle seks bordene i turneringen direkte på BBO.

Europas lag består i år av Fulvio Fantoni-Claudio Nunes (Monaco), Sally Brock-Nicola Smith (England), Michel Bessis-Thomas Bessis (Frankrike), Ricco van Prooijen-Louk Verhess (Nederland), Kalin Karaivanov-Rumen Trendafilov (Bulgaria) og Paul Hackett-Tom Hanlon (England/Irland). USA stiller med følgende mannskap: Bob Hamman-Justin Lall, Curtis Cheek-Marc Jacobus, Alan Sontag-David Berkowitz, Jill Levin-Jenny Wolpert, Joel Wooldridge-John Hurd og Joe Grue-Brad Moss. Kapteinene for Europa og USA er henholdsvis Paul Porteous og Donna Compton.

Artikkel og kommentarer om Buffett Cup hos Bridgewinners.com.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
 
Navn: Boye Brogeland Dato: 10.9.2012
E-post: boye@bin.no Hjemmeside: www.bin.no
Kommentar:
Tor og Geir har helt sikkert blitt invitert til å spille for Europa, på samme måte som Meckwell og Levin-Weinstein garantert har fått tilbud om å spille på USA. I et hektisk bridgeår har de tydeligvis valgt ikke å prioritere denne turneringen. Det kan også nevnes at det kun er flybillett og opphold som dekkes av arrangørene.
 
Navn: Snorre Dato: 10.9.2012
E-post: Ingen e-post Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hvorfor er ikke Tor og Geir med for Europa? Har ikke de vært det desidert beste paret i år?