AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

USA slo Europa i jevn Buffett Cup

14.09.2012
USA slo Europa i jevn Buffett Cup

Det ble en spennende avslutning på Buffett Cup i Omaha, USA. Før siste spilledag ledet USA 88-86 over Europa. I de fire siste individuelle oppgjørene vant amerikanerne 13-11, så sluttresultatet ville normalt vært 101-97.

Turneringen ble imidlertid forlenget med tre "head-to-head"-kamper som hver var verdt 4 poeng. For å få med seg Buffett-trofeet tilbake over Atlanteren måtte Europa vinne alle tre kampene eller ha to seirer og én uavgjort (som regjerende mestere ville USA beholde trofeet om lagene endte på samme poengsum).

Den første "head-to-head"-kampen gikk i europeisk favør, og det stod nå 101-101. Den neste "head-to-head"-kampen endte uavgjort, så alt skulle avgjøres på de siste sju spillene. Her var amerikanerne klart best og kunne starte feiringen av sin tredje seier på fire forsøk i Buffett Cup.

På kommentarsidene til www.bridgewinners.com er det flere som har gitt uttrykk for misnøye med årets Buffett Cup-arrangement. Hovedsaklig er det dekningen på BBO som har fått gjennomgå, der gjengivelsen av meldinger og spill har vært mangelfull. Resultatoppdateringen - det spilles Board-a-Match som gjøres om til såkalte Buffett-poeng - har heller ikke vært den beste. Noen stiller også spørsmål ved hvorfor ikke flere av de beste spillerne deltar, og hva som er kriteriene for å bli tatt ut på USA- og Europa-laget.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger