AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Nederlandsk storeslem i Beijing

20.12.2012
Nederlandsk storeslem i Beijing

Under hjernesportmesterskapet i Beijing fra 12. til 19. desember vant Nederland alle bridgekonkurransene for menn. Vi har tidligere omtalt deres klare finaleseier mot Kina i lagturneringen.

I parturneringen gikk Bauke Muller og Simon de Wijs til topps med 55,23 % score. På delt andreplass med 54,55 % kom Peter Bertheau-Per-Ola Cullin og Fu Zhong-Miao Shi. I singelturneringen var det Bas Drijver som sørget for den nederlandske triumfen. Han scoret 57,83 % og var over 1 % bedre enn nestemann på resultatlista, amerikanske Joel Wooldridge. Johan Sylvan ble nummer tre, mens nest beste svenske, Peter Bertheau, kom på tiendeplass av de 24 spillerne i feltet.

I dameklassen var det kineserne som markerte seg sterkest i de to siste turneringene. Parturneringen ble vunnet av Sun Ming-Hongli Wang med 57,39 % foran to franske par; Benedicte Cronier-Sylvie Willard og Daniele Allouche-Vanessa Reess. I singelturneringen ble det dobbeltseier til Kina med Wenfei Wang og Liping Wang. Engelske Nevena Senior ble nummer tre.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger