AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Fireman blir USA 2 i Bermuda Bowl

19.05.2015
Fireman blir USA 2 i Bermuda Bowl

Lag Fireman (Paul Fireman-Gavin Wolpert, Vince Demuy-John Kranyak og John Hurd-Joel Wooldridge) var seedet som nummer sju i den amerikanske uttaksturneringen, og var slettes ikke blant de største favorittene til å bli USA 2. De spilte imidlertid bedre og bedre etter hvert som turneringen skred fram.

I åttendedelsfinalen snek de seg videre med 4 IMPs margin etter å ha slått 10. seedete Gupta 40-19 i siste sesjon. I kvartfinalen fikk de en god trekning mot opprinnelig 15. seedete Ganzer, en kamp de vant med 38 IMP. I semifinalen stod Cayne for tur, og etter å ha ligget bak med 23 IMP etter 30 spill, slo de Zia & Co. med 213-109 på de fem neste sesjonene. Dermed var de klare for finale mot førsteseedete lag Diamond (John Diamond-Brian Platnick, Kevin Bathurst-Justin Lall og Eric Greco-Geoff Hampson) som i fjor spilte finale mot Nickell for å bli USA 1.

Som de andre cupkampene gikk også finalen over 120 spill (åtte sesjoner à 15 spill). Etter halvspilt finale ledet Diamond 143-131, og de økte forspranget med 13 IMP i den femte sesjonen. Da var det nok mange som trodde at det var Diamonds tur i år, men lag Fireman slo tilbake med 51-23 og 53-8 i de to neste sesjonene. Også i siste sesjon var Firemans proffer best og vant 46-26 som ga sluttresultatet 297-229.

Lagets sponsor, Paul Fireman, er god for over en milliard dollar. Han bygget opp Reebok i USA fra slutten av 70-tallet, og solgte firmaet til Adidas i 2005 for en svimlende sum.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger