AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

BIN-utgivelser på tampen av året

20.11.2015
BIN-utgivelser på tampen av året

Det har vært tre uvirkelige måneder siden den internasjonale jukseskandalen begynte å rulle i midten av august. Jeg har brukt mer tid og krefter på denne saken enn det mange ville finne forsvarlig, men jeg har følt at det har vært nødvendig for bridgens framtid. Dessverre har fokuset og arbeidet med jukseskandalen gått på bekostning av BIN-arbeid og utgivelse av minst én BIN-utgave. Dette beklager jeg overfor våre trofaste abonnenter.

Planen på tampen av året er å gi ut BIN 4-15 i begynnelsen av desember og BIN 5-15 i slutten av desember. Det manglende bladet (BIN 6-15) av årets seks utgaver vil bli trukket fra på giroen for 2016-abonnementet. Skulle noen ønske å støtte kampen mot juks ved å betale inn 10, 50 eller 100 kroner ekstra på neste års abonnement, blir jeg svært glad for det, men det er selvfølgelig fullstendig frivillig.

Vi har opplevd et oppsving i antall abonnenter de siste tre månedene, noe som er svært hyggelig. Skulle du kjenne noen som kan tenke seg å bli BIN-abonnent, kan et abonnement eller gaveabonnement ut 2016 (inklusiv årets to siste utgaver og seks utgaver neste år) bestilles for 580 kroner.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
 
Navn: Pål Fondevik Dato: 27.11.2015
E-post: paal@fondevik.no Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Håper inderlig at mange er med her. Har ikke ord for det det flotte arbeidet Boye har gjort for det beste for bridgen. Det er vel få som kan forstå hvilket "trykk" dette har medført. Jeg kommer til å legge inn ekstra kroner her, håper dere er flere med meg.