AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Fem norske par i mixed-finalen

14.06.2017
Fem norske par i mixed-finalen

I EM mixed-par i Montecatini stilte 280 par fra 45 land til start. 18 av parene hadde én eller flere norske spillere.

Etter én dags kvalifisering til A- og B-semifinale, og én dags kvalifisering til finalen, var 52 par finaleklare. Thomas Charlsen-Siv Thoresen (15), Simon Gillis-Marianne Harding (23), Bodil Nyheim Øigarden-Steffen Fredrik Simonsen (33) og Kathrine Bertheau-Thor Erik Hoftaniska (42) var blant de 46 av 104 parene i A-semifinalen som gikk videre. Torild Heskje-Jo-Arne Ovesen kom på tredjeplass i B-semifinalen, der de seks beste av 162 par løste finalebillett.

I EM mixed-lag var det bare ett norsk lag som kom inn blant de 16 beste i kvalifiseringen og avanserte til åttendedelsfinale. Den bedriften var det Helgeness (Geir Helgemo-Jessica Larsson og Gunn Helness-Tor Helness) som klarte gjennom sin 11. plass i kvalifiseringen. De slo et fransk lag i åttendedelsfinalen, men måtte se seg slått av "sine egne" i kvartfinalen da de tapte med 14 IMP mot lag Zimmermann.

Finalen i mixed-lag gikk mellom russiske Mnepo (Anna Gulevich-Georgi Matushko, Sergej Orlov-Olga Pavlushko og Elena Rudakova-Evgeni Rudakov) og amerikansk-svensk-israelsk-nederlandske lag Rosenthal (Andrew Rosenthal-Marion Michielsen-Johan Upmark og Migry Zur-Campanile-Chris Willenken). Det ble et spennende oppgjør der Rosenthal ledet med 8 IMP før siste spill, men en utgangssving der sørget for russisk seier.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger