Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet

Nedtur for Norge i Ungdoms-EM, Sverige tok to gull

15.07.2017

Norges U26-lag (avbildet) hadde ambisjoner om medalje i Ungdoms-EM, men det endte med en tiendeplass, hele 47 VP bak sjetteplass og VM-billett. Laget tok greit med poeng mot de svakere lagene i feltet, men gikk på en rekke smeller mot de sterkeste nasjonene. Sverige vant U26-klassen klart foran Frankrike og Polen.

Heller ikke jentene (U26 Women) klarte å innfri målsetningen om en topp seks-plassering. De startet og avsluttet mesterskapet bra, men det manglet dessverre 9,5 VP på VM-kravet. Hos jentene tok Nederland gullet foran Polen og England.

U21-laget var det ikke stilt like store forventninger til, og de ble nummer 12 av 17 lag i klassen. Det ble svært jevnt i toppen der Sverige vant kun 0,15 VP (!) foran Israel, attpåtil etter innbyrdes oppgjør i siste runde. England tok bronsen, mindre enn 6 VP bak svenskene.

Forhåpentligvis vil Norge bruke erfaringen fra EM i Slovakia til å komme sterkt tilbake i neste Ungdoms-EM om to år.