AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Eventyrlig Summer Nationals for Lindqvist og Brogeland

01.08.2017
Eventyrlig Summer Nationals for Lindqvist og Brogeland

Summer Nationals i Toronto startet bra for Espen Lindqvist og Boye Brogeland da de tok andreplassen i Von Zedtwitz Life Master Pairs i konkurranse med 300 par. Bare John Hurd og Joel Wooldridge var bedre.

I den mest prestisjefulle turneringen, Spingold, ble det også suksess da firemannslaget Diamond (John Diamond-Brian Platnick og Espen Lindqvist-Boye Brogeland) spilte seg fram til finalen mot ingen ringere enn Lavazza (Dennis Bilde-Giorgio Duboin, Alejandro Bianchedi-Agustin Madala og Norberto Bocchi-Antonio Sementa).

Diamond ledet halvveis, men en svak tredje sesjon gjorde at Lavazza var i føringen med 41 IMP før de siste 15 spillene. Et bortimot uoverkommelig utgangspunkt mot de italiensk-dansk-argentinske stjernene, men Diamond spiste opp forspranget litt etter litt, og med 8 IMP på det aller siste spillet ble sluttresultatet 121-116 i favør Diamond! Med dette resultatet vant også Lindqvist og Brogeland Fishbein Trophy for å ha sanket flest mesterpoeng i løpet av Summer Nationals.

Det var flere nordmenn enn vanlig i aksjon i Summer Nationals, og både i parturneringer og lagturneringer ble det flere hederlige resultater. Lag Zimmermann med Geir Helgemo og Tor Helness gjorde det imidlertid langt svakere enn de pleier.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger