AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

To nye EM-gull til Norge!

16.07.2018
To nye EM-gull til Norge!

187 par deltok i de fem klassene (U13, U16, U21, U26 og U26 Jenter) i Ungdoms-EM i Kroatia. Bare seks av parene var norske, og i hard konkurranse med de beste juniorspillerne i Europa virket det fornuftig ikke å ha altfor høye forhåpninger.

Tre av de norske parene (Christian Bakke-Marcus Andreas Scheie i U26, Agnethe Hansen Kjensli-Sofie G. Sjødal i U26 Jenter, som ledere etter kvalifiseringen, og Marius D. Austad-Anders Brogeland i U16) kom seg videre til A-finalen. Der ble Bakke og Scheie nummer ti av de 26 parene, mens de to andre norske finalistene var i tetstriden fra begynnelse til slutt.

Etter en forrykende avslutning og førsteplass i begge finalesesjonene tok Austad og Brogeland en klar seier foran Aron og Daniel Tylvad fra Danmark.

I jenteklassen var det før de to siste spillene bortimot dødt løp mellom Kjensli-Sjødal og det polske paret Sofia Baldysz og Anna Zareba. Disse parene skulle attpåtil møtes i den siste runden, og etter to jevne spill vippet seieren dem imellom. Monitorene viste først Kjensli-Sjødal på topp, men polakkene overtok ledelsen da det bare var to resultater som manglet i Bridgematene. Heldigvis gikk begge disse i de norske jentenes favør, slik at Kjensli og Sjødal passerte polakkene med 0,29 % og kunne slippe jubelen løs for andre gang! For Sofie var dette EM-gull nummer to i Opatija etter mix-triumfen med Christian Bakke.

En imponerende prestasjon av den norske delegasjonen i Opatija!

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger