AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Spring Nationals spilles i Memphis

23.03.2019
Spring Nationals spilles i Memphis

Det amerikanske vårmesterskapet spilles i Memphis, Tennessee fra 21. til 31. mars. Den første hovedturneringen, Kay Platinum Pairs, går over tre dager, før Vanderbilt Knockout Teams starter på mandag.

I Platinum Pairs har Martin Andresen og Fredrik Helness fått en glimrende start og ligger på 13. plass etter første dag. Erik Dahl og Jon Solli Hansen var med sin 33. plass også blant de 64 parene som kom seg til semifinalen. Bjørn Fjellstad-Kai Jørstad og Marty Seligman-Boye Brogeland klarte ikke "kutten". Feltet ledes av John Diamond-Brian Platnick foran Alex Hudson-Jonathan Steinberg og Eric Greco-Joe Grue.

Etter andre spilledag i Platinum Pairs var det franskmennene Thomas Bessis og Frederic Volcker som hadde overtatt teten. Erik Dahl og Jon Solli Hansen var nær ved å komme med i den 28 par store finalen, mens Martin Andresen og Fredrik Helness havnet et stykke ned på resultatlisten i semifinalen.

I finalen var det Curtis Cheek og Zia Mahmood som trakk det lengste strået, men ikke uten kontrovers; opprinnelig ble Glenn Milgrim og Barry Rigal utropt som vinnere, men Zia hadde appellert en avgjørelse der han hadde blitt fintet av en tenkepause i første stikk. Da han vant fram med appellen, kunne han notere seg for sitt 24. amerikanske mesterskap.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger