AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Bare tre nordmenn til cupspill i lag, og svensk mixgull

24.06.2019
Bare tre nordmenn til cupspill i lag, og svensk mixgull

I mixfinalen for par var det kun 0,01 % som skilte første- og andreplassen, der Cecilia Rimstedt og kinesiske Yu Xiong Shen vant gull foran russiske Tatiana Dikhnova og Mikhail Krasnosselski. Geta Mihai og Radu Mihai fra Romania tok bronsen.

Beste norske resultat i mixen stod Thor Erik Hoftaniska for med en 23. plass i A-finalen sammen med Sally Brock fra England. Martin Andresen-Christina Lund Madsen ble nummer 38, mens Astrid Steen Lybæk-Kristian Barstad Ellingsen, som spilte en glimrende semifinale, endte på 49. plass av de 56 finaleparene.

Kvalifiseringen i lagturneringen i de tre klassene (åpen, damer og seniorer) foregikk på lørdag og søndag. I åpen klasse var det bare Espen Lindqvist-Boye Brogeland som kom seg videre med en 17. plass med lag Rosenthal (32 lag avanserte til cupspillet). I dameklassen gikk Lisbeth Aulid Eide til kvartfinale med 4Nations, 0,55 VP foran helnorske Sophies World som røk ut med sin tiendeplass. I seniorklassen var Norway Topbridge nærmest en kvartfinale med sin tiendeplass.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger