AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Fall Nationals spilles i Austin

27.11.2021
Fall Nationals spilles i Austin

Det amerikanske høstmesterskapet spilles i Austin, Texas fra 25. november til 5. desember. Dette er første gang på to år at verdenseliten er samlet (forrige gang var i San Francisco i november/desember 2019), og det er krav om full korona-vaksinasjon og maskebruk for å kunne delta.

I den første hovedturneringen, Soloway Knockout Teams, deltar 42 lag. Etter to dagers kvalifisering kuttes feltet til 32 lag, som deretter spiller 60-spills cupkamper.

Tre lag har norske spillere i oppstillingen; Levine (Geir Helgemo og Tor Helness), Rosenthal (Christian Bakke og Boye Brogeland) og Levinson (Geir Brekka og Nils Kvangraven). Rosenthal og Levinson har fått en bra start med henholdsvis tredje- og tolvteplass etter første spilledag, mens Levine er på 30. plass, like bak Nickell-laget som er én av de andre annen favorittene i turneringen.

For de som blir utslått før kvartfinalene i Soloway Knockout Teams, venter Blue Ribbon Pairs fra tirsdag til torsdag, før Fall Nationals avsluttes med prestisjefulle Reisinger Board-a-Match fra fredag til søndag.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger