Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet

Det er dejligt at være norsk

17.08.2008

Det ble norsk/dansk seier i mix-finalen i Copenhagen Open. Henrik Gosvig fra Harstad Sjakk & Bridgeklubb og Kirsten Thousig spurtet inn til seier. I lagturneringen ble det norsk andreplass, til Baard Olav Aasan, Erik Eide, Odin Svendsen og GeO Tislevoll (Oppdatert 17.08.08. Klikk på overskriften for å lese mer.)

Hvert år arrangerer Blakset Bridgesenter populære Copenhagen Open, som spilles over en uke med forskjellige turneringsformer som mix, lag og åpen par. Turneringene gir spennende konkurranse for alle, ettersom de først spilles med en kvalifiseringssesjon, og hvoretter en plasserer seg i denne, blir en plassert i en A-, B- eller C-finale. I år ser det ut til at flere nordmenn enn noensinne har tatt turen sørover, og vi får håpe det fortsetter like godt for de norske farger.

Foruten Gosvig - Thousig, var det flere nordmenn flere nordmenn med i toppen i mix''en. Gitte Hect - GeO Tislevoll ble nr 5, mens Susann Farstad og Dag Stokkvik ble nr. 6.

I den åpne parturneringen var det en rekke nordmenn som kvalifiserte seg til A-finalen. Ingen klarte å hevde seg helt i toppen, men det ble 5., 6. og 7. plass til henholdsvis Henrik Gosvig - Bård Risnes, Erik Eide - Baard Olav Aasan og Thomas Charlsen - Thor Erik Hoftaniska.

I lagturneringen ble det andreplass i a-finalen til et norsk lag (Baard Olav Aasan, Erik Eide, Odin Svendsen og GeO T) etter at det ble seier i kvalifiseringsturneringen. Vinnere av finalpuljen 1VP foran ble et dansk sponset lag med Peter Fredin, Stig Farholt, Ulrik Zeeberg, Mathias Brun og Jacob Røn).