AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Norge moste Guadeloupe 25-0

31.08.2009
Norge moste Guadeloupe 25-0

Mer går det ikke an å vinne i et VM. Norge leder nå Bermuda Bowl sammen med Nederland med totalt 89 poeng av 100 mulige.

Norge ledet 25-5 allerede om lag halvveis i kampen mot Guadeloupe. Dessverre var nettet her på hotellet nede, så det var umulig å informere resten av verden om hva som skjedde. Jeg sender nå fra en svært langsom fastlinje som er satt opp som kriselinje fra presserommet.

Det var langt fra opplagt at Guadeloupe skulle bli et slaktoffer. Laget ledet mot Italia til halvspilt match. Men nordmennene Pil, Silla, Ulf og Glenn spilte glimrende.

Nå skjedde det ting der nordmennene satt av så høy kvalitet at mange lag ville fått problemer.

Her er en interessant hånd:

Kn 9 5 3      E D Kn 2    K 3     E D 6

 

Du er i gunstige soner og hører to passer og 1 spar fra høyre. Hva melder du?

 

Det kan være at granden kommer på feil hånd om makker har honnør dobbel i spar om du sier 1 grand, men du kan få større problemer om du ikke viser styrken nå, så du melder 1 grand. Nestemann støtter til 2 spar, men makker hopper til 4 hjerter, før åpneren melder 4 spar. Det er din tur igjen. Hva melder du?

 

Hånden din er vel bare blitt bedre og bedre. Men hvor god er den egentlig? Per-Erik Austberg syntes den var blitt verdt to ekstra stikk og la på til 6 hjerter! Makker var som forventet renons i spar, og alt som trengtes for at slemmen skulle stå, var at én av to finesser gjennom åpneren gikk bra. Nærmest en hundre prosent slem, altså.

 

Hvor mange andre i Bermuda Bowl meldte denne slemmen på 23 hp? Ingen. Så det var ikke så lett for Guadalope...

 

Silla hadde:

 ---      8 7 6 5 4 3     A Q 8 6     9 4 2

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger