AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Halvspilt serie i VM: Norge får lettere 2. halvdel!

02.09.2009

Mens Norge spiller mot Marokko, er vi i ferd med å runde merket for halvspilt "round robin". Norge ligger på fjerdeplass. Men har vi møtt gode eller dårlige lag hittil?

En rask undersøkelse viser at Norge har hatt det tøffeste programmet hittil av lagene på toppen av tabellen.

Norge har møtt fem av de åtte lagene som ligger på toppen av tabellen. Siden vi ikke skal møte oss selv, gjenstår det altså bare to av de beste lagene når halve serien er ferdigspilt. Det er klart at dette er et godt tegn.

Bulgaria har bare møtt ett av de andre syv topplagene. Det gjør det litt lettere å forstå hvorfor de ligger helt på toppen av tabellen!

Slik er listen over antall gjenstående motstandere blant de åtte beste:

2  Norge

3  Kina

4  Italia

4  Russland

5  Nederland

5  USA2

5  Argentina

6   Bulgaria

Tyskland, som jakter på disse åtte, har hatt et like hardt program som Norge. De har møtt fem av de åtte beste, og har altså igjen tre av dem. Siden Argentina har hatt det relativt lett, er det rimelig å anta at Tyskland kommer til å ta over plassen til Argentina. Men matchene skal jo spilles først!

Barry Rigal sier at Kina nok er det laget som har spilt best på VuGraph. Siden de også har hatt et hardt program, kan det være at Kina siger opp som noe mer enn en dark horse. Kanskje en ny favoritt.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger