AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Langt fra norsk medalje i EM

05.07.2011

Artur Malinowski og Arild Rasmussen luktet på medalje før siste spilledag i åpent EM for par, men falt fra fjerdeplass til 21. plass på de 42 siste spillene. Jan Fjælberg og Jan Erik Larsen havnet like under middels, på 28. plass, og var kanskje den største norske beholdningen i mesterskapet sett i forhold til forventningene. Tor Helness og Jørgen Molberg klatret til 29. plass.

I toppen av resultatlisten var det mange polske navn, og gullet gikk til Artur Gula og Mikolaj Taczewski. På sølvplass, kun 0,05 % bak, kom Eldad Ginossar og Ron Pacthman fra Israel. Bronsen tok polakkene Krzysztof Buras og Grzegorz Narkiewicz.

I damefinalen avsluttet Gunn Helness og Siv Thoresen sterkt, og de avanserte fra 15. plass til sjetteplass. Avstanden fram til medalje var imidlertid betydelig. Kathrine Bertheau og Jessica Larsson endte på fjerdeplass, 0,44 % bak bronsen. Gullet ble overlegent vunnet av nederlandske Carla Arnolds og Bep Vriend, foran Rosaline Barendregt og Martine Verbeek, også de fra Nederland, og Benedicte Cronier-Sylvie Willard fra Frankrike.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger