AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Lavazza slått av mixstjerner, bare nesten for de norske

08.05.2014
Lavazza slått av mixstjerner, bare nesten for de norske

Lavazza (Norberto Bocchi-Agustin Madala og Alejandro Bianchedi-Giorgio Duboin) var førsteseedet i Schapiro Spring Foursomes og store favoritter til å vinne turneringen. Lenge gikk det på skinner for det argentinsk-italienske laget, men i siste kamp i kvalifiseringen mistet de sitt første liv mot Hinden (Frances Hinden-Graham Osborne og Jeffrey Allerton-Jon Cooke). Dermed hadde de kniven på strupen.

I kvartfinalen slo Lavazza Erichsen (Espen Erichsen-Erlend Skjetne og Erik Berg-Steffen Fredrik Simonsen) med 96-51 i IMP. I semifinalen var det lag Sinclair (Anita Sinclair-Andrew McIntosh, Sabine Auken-Roy Welland og Marion Michielsen-Zia Mahmood) som stod for tur. Selv om mixlagets sponsor spilte den første halvparten av kampen, lå Lavazza under med 34-66 etter 24 spill, og kastet inn håndkledet selv om det gjensto åtte spill!

I finalen var Sinclair igjen sterkest, denne gang mot det engelske storlaget Allfrey (Alexander Allfrey-Andrew Robson og Tony Forrester-David Gold). IMP-sifrene i finalen var 52-36.

Flere av de norske lagene hang godt med i det sterke feltet. Erichsen kom som nevnt til kvartfinalen, etter å ha knust Hauge-laget (Rune Hauge-Tor Helness og Peter Bertheau-Johan Upmark) 95-19 på 32 spill. Hauge & Co. var for øvrig det eneste laget som slo Sinclair i turneringen. Lag De Botton (Janet de Botton-Artur Malinowksi, Thomas Charlsen-Thor Erik Hoftaniska og Nick Sandqvist-Tom Townsend) nådde også kvartfinalen, der de tapte med fattige 6 IMP mot Sinclair. Lag Gillis (Simon Gillis-Erik Sælensminde og Wojciech Gawel-Rafal Jagniewski) røk ut i åttendedelsfinalen mot 27. seedete lag Ward.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger