AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Bare norske parsjanser igjen, overtid i damefinalen, Zia-gull i senior

25.06.2019
Bare norske parsjanser igjen, overtid i damefinalen, Zia-gull i senior

Da Espen Lindqvist og Boye Brogeland ble slått ut i åttendedelsfinalen i åpent lag, røk siste sjanse til en norsk medalje i lagturneringene i EM. Herfra og ut er det parturneringer som gjelder for Norges deltakere.

I dameklassen har Vicky Chediak og Siv Thoresen fått en glimrende start med en andreplass av de 59 parene. I åpen klasse, der 280 par deltar, er det Asbjørn Kindsbekken og Roar Voll som ligger best an av de norske med en 26. plass etter første spilledag. I seniorklassen gikk alle de tre norske parene videre til semifinalen, med Jon-Egil Furunes og Jan Mikkelsen best plassert som nummer fem av 50 par.

I damefinalen for lag ble det uhyre spennende da en appell sørget for uavgjort resultat og ekstraspill. De fire ekstraspillene vant Apple Pie, med spillere fra Frankrike, Russland og Polen, med 11-4 i IMP mot helpolske Poland. Dermed ble sluttresultatet 143-136.

I seniorklassen ble det favorittseier til amerikansk-polske Lall (med blant andre Zia Mahmood) mot tyrkiske Fox. De 56 spillene endte 139-113.

I åpen klasse tok engelske Mossop og Netherlands Blue seg til finalen etter seiere mot henholdsvis amerikansk-indiske Texan Aces og polsk-russiske Ruchka.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger