AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Bulgarsk pargull, fransk sølv og bronse

30.06.2019
Bulgarsk pargull, fransk sølv og bronse

Thomas Bessis og Frederic Volcker, som vant EM for par i Tromsø i 2015, fikk en forrykende start i årets finale. Etter første spilledag ledet de med over 5 % på de nærmeste forfølgerne, som var Jan Jansma og Chris Willenken.

Bessis og Volcker spilte imidlertid under middels andre finaledag og ble forbigått av gullvinnerne Diyan Danailov-Jerry Stamatov fra Bulgaria og sine franske landsmenn Philippe Soulet-Herve Vinciguerra.

De norske finaleparene, Asbjørn Kindsbekken-Roar Voll og Kristian Barstad Ellingsen-Peter Marstrander, lå etter første spilledag på henholdsvis 39. og 45. plass av de 52 parene i feltet. Begge parene spilte seg opp, og Ellingsen-Marstrander kom på en 22. plass med 50,76 % score. Kindsbekken-Voll endte på 33. plass, litt under middels.

Parallelt med finalen i åpen klasse ble Jean-Paul Meyer Pairs 1 og 2 arrangert. I den første turneringen deltok 152 par, og Harald Eide-Ranja Sivertsvik gjorde det best av de norske deltakerne med en sjetteplass. I den andre turneringen stilte 137 par til start, og Christian Bakke-Tor Eivind Grude kom på en fin tredjeplass.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger