AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Ukens spill
 
En elegant spilleføring Publiseringsdato: 29.03.2010

Av og til utføres elegante spilleføringer av urutinerte spillere som ikke har spilt mer enn noen år, og som du ikke forventer skal få til geniale spill. Gerd Marie Bekkeheien spilte med sin søster Olaug i Gann BK mandag 15. mars. Gerd Marie satt vest og var havnet i 3 grand på dette spillet:

 
9 7 6 2
E kn 10 9 7 2
8 3
10
 
-
K D 6 3
D 10 6 5 4 2
E K D
E K D kn 8 3
8 5
7
kn 6 4 2
 
10 5 4
4
E K kn 9
9 8 7 5 3
 
 
VestNordØstSyd
1 ru2 hj2 sppass
3 rupass3 sppass
3 grpasspasspass

Jeg satte nord og prøvde å mane frem et alternativt utspill, men endte opp med standard katastrofeutspill hjerter knekt.
Utspillet ble stukket på hånd med hjerter dame.

Som du ser, er det temmelig håpløst å komme inn i bordet, men det var "ittno" problem for Gerd Marie! Hun tok for kløverne sine på hånden og fridde seg med en liten ruter.

Jeg spilte med Geir Larsen, som så ut til å like seg ganske godt da spillefører frivillig ga ham på ruter 9. Glad og fornøyd tok Geir for esset og kongen også, og tenkte at her var det bare å vente på beten ved å fri seg med ruter knekt. Men den gang ei. Da Geir spilte ruterknekten, fikk han beholde på denne også, og... Han måtte litt slukøret konstatere at han bare hadde svarte kort igjen og måtte spille spar inn til de stående svarte stikkene i bordet.

En vakker dukk av ruter knekt var eneste medisin til ni stikk!

Med vennlig hilsen,

Jan Fjælberg, Gann BK

Har du et spill du vil fortelle om? Send en e-post til tonje@bin.no.