AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Handle / Bokomtaler
 
Det nytter ikke å gråte over spilt bridge
Bridgens Bokklubb presenterer en ny bridgebok:
"Det nytter ikke å gråte over spilt bridge!"
En bok om bridgehumor av Tommy Sandsmark

Denne festlige boken er stappfull av morsomme historier og anekdoter om kjente bridge-personligheter, vitser, replikkunst og andre interessante historier som aldri er blitt publisert før. Den inneholder også en rekke morsomme og gode spill og et par dusin minioppgaver med svar på neste side. Dette er ganske enkelt boka som du ikke ønsker å være foruten!

Forfatteren trenger neppe noen nærmere presentasjon, men denne boken er den aller første i en serie bøker forfattet (eller oversatt) av Tommy Sandsmark og gitt ut gjennom den nystartede "Bridgens Bokklubb".

Boken koster kr. 200,- (+ porto). Ved å bli (gratis) medlem i "Bridgens Bokklubb", får man 20 % rabatt. Man kan når som helst si opp medlemskapet, reservere seg eller returnere bøker man ikke ønsker å motta. Bridgens bokklubb vil i starten gi ut ca. 2 bøker i året.

Jon Sveindal anmeldte boken i Aftenpostens bridgespalte lørdag 13. oktober 2001: "Norsk bridgelitteratur har år om annet blitt beriket med en og annen systembok, spillsamling, oppslagsbok eller læreverk. I disse dager revitaliseres en gammel sjanger: Bridgehumor! I "Det nytter ikke å gråte over spilt bridge" har Tommy Sandsmark nedtegnet morsomme historier og anekdoter (mange selvopplevde) om bridgepersonligheter. Boken er den første i en serie på 4 bøker om bridgehumor som er planlagt utgitt av "Bridgens Bokklubb", bokklubben for norske bridgebøker. Forfatteren har lagt vekt på å forsøke å gjenskape øyeblikket, og har lykkes godt med å verbalisere rammene, stemningen og de fysiske omgivelsene som så sterkt bidrar til å understreke det morsomme i en situasjon. En viss kjennskap til miljøet og personene er likevel en fordel for leseren, men langt fra noen betingelse. Boken, rikt illustrert av Rita Åse, er blitt riktig fornøyelig."

Du kan skaffe deg boken ved å kontakte BIN.