AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Nytt stormøte mellom Italia og Nederland

19.11.2011

17.-20. november spilles den 10. utgaven av European Champions' Cup i Bad Honnef i Tyskland. Tolv lag deltar; de nasjonale mesterne i de ti beste landene i forrige EM, i tillegg til de regjerende mesterne og et vertslag. På bakgrunn av 14. plassen i fjorårets EM i Ostende er ikke Norge representert med noe lag.

I kvalifiseringen torsdag og fredag var Allegra fra Italia (med store deler av det italienske VM-laget) overlegne i sin pulje, mens BC 'TOnstein 1 fra Nederland (med fire av seks gullmedaljører fra Bermuda Bowl) vant den andre gruppen. I lørdagens semifinaler vant det nederlandske laget stort mot et bulgarsk lag, mens italienerne halte i land seieren mot et tysk mannskap. Dermed er det duket for en spennende finale hvor italienerne vil forsøke å hevne nederlaget mot Nederland i VM-semifinalen.

Finalen ble jevn, og etter 36 av 48 spill ledet nederlenderne 68-60. I siste sesjon var imidlertid italierne sterkest. Med 28-2 i IMP på de siste tolv spillene vant de finalen 88-70. Tredjeplassen i Champions' Cup gikk til bulgarkse Vito som slo tyske Karlsruher BSC i bronsefinalen.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger