AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Landslagene klare

05.03.2012
Landslagene klare

Landslagssjef Christian Vennerød har tatt ut lagene til EM og World Mind Sports Games.

For et års tid siden tok Vennerød ut en landslagstropp på fem par. De tre antatt beste skulle utgjøre Norges EM-landslag. Nå er dommen falt. Til EM i Dublin 12. til 23. juni er laget som følger:

Thomas Charlsen (Bergen) – Thor Erik Hoftaniska (Vadsø)
Jan Tore Berg (Larvik) – Odin Svendsen (Larvik)
Boye Brogeland (Flekkefjord) – Frode C. Nybo (Namsos)

Men i sommer er det også en annen stor landslagsoppgave, nemlig World Mind Sports Games. De to førstnevnte parene spiller også der, mens Brogeland–Nybo erstattes av Glenn Grøtheim (Trondheim) og Ulf Tundal (Sunndalsøra). Dette betyr at det femte paret i landslagstroppen, Artur Malinowski (London) og Arild Rasmussen (Bergen), må nøye seg med å være reserve til begge mesterskapene.

World Mind Sports Games er et slags bridge-OL for landslag. Sist ble det spilt i Beijing etter Sommer-OL for fire år siden. Meningen var at det denne gangen skulle gå i London, som i år arrangerer Sommer-OL, men de har sagt at de ikke kan påta seg arrangementet. Nytt sted og tidspunkt er ennå ikke bestemt, men mesterskapet ligger an til å gå i enten Cardiff eller Strasbourg i august.

Alt om landslagssjefens vurderinger og begrunnelsen for uttaket, samt kommentarer fra spillerne, får du i BIN nr. 1 som kommer ut cirka 10. mars.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger