AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Monaco møter Sverige i semifinalen, Italia tapte med 1 IMP for Polen

18.08.2012
Monaco møter Sverige i semifinalen, Italia tapte med 1 IMP for Polen

Det ble en dramatisk avslutning på kvartfinalene i Lille. Monacos forsprang på Nederland var mer enn utlignet før de siste 16 spillene, og det stod 178-162 i favør de oransje. Men som i åttendedelsfinalen avsluttet Monaco forrykende med førsterekka "Fantunes" og "Helgeness": 49-3!

Sveriges kamp mot USA var jevn fra start til mål. Før siste sesjon ledet USA med 4 IMP, men da røyken hadde lagt seg stod svenskene igjen som vinnere med 4 IMP!

Italia mot Polen var på forhånd spådd å bli en thriller, og jevnere kan det stort ikke bli: 171-170! I polsk favør. Italia noterte 33-0 på de sju siste spillene, men manglet altså ett IMP for å få ekstraomganger.

I den siste kvartfinalen i åpen klasse slo Irland Tyskland 206-183.

Semifinalene er Monaco-Sverige og Polen-Irland, med førstnevnte lag i hver kamp som favoritt. Det har imidlertid vært mange jevne kamper i dette mesterskapet, så se ikke bort fra at det kan komme en ny skrell.

I dameklassen ble det tap for Sverige mot England, 158-202. I seniorklassen er svenskene klar for semifinale mot Ungarn etter å ha slått Indonesia 221-167. De danske seniorene spurtet glimrende i sin kvartfinale mot USA - 62-33 i siste sett - men måtte gi tapt med 3 fattige IMP, 232-235.

I Transnationals går det fortsatt trått for de seks lagene med norske spillere. Fem kamper før slutt ligger de på 27., 31., 39., 58., 63. og 73. plass av de 83 lagene, og det må et lite mirakel til om de skal komme seg inn blant de åtte beste som avanserer til kvartfinale.

Vår mann i Lille, Geo Tislevoll, kommer tilbake med sin daglige rapport i morgen.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger