AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Israelere vant i Monte Carlo, nordmenn på 5., 7. og 14. plass

21.10.2012
Israelere vant i Monte Carlo, nordmenn på 5., 7. og 14. plass

De unge israelerne Lotan Fisher (23) og Ron Schwarz (26) ledet Cavendish-turneringen fra start til mål. De hadde en utrolig score etter kvalifiseringen, og carry-overen deres til finalen gjorde at de holdt unna for sterkt spurtende Philippe Cronier og Jean-Christophe Quantin fra Frankrike. Agustin Madala og Zia Mahmood var lenge hardeste utfordrer til Fisher-Schwarz, men hadde en svak avslutning på turneringen og måtte ta til takke med tredjeplassen.

Geir Helgemo og Tor Helness var det mest betrodde paret i auksjonen der de ble solgt for 45.000 euro. De var i tetsjiktet fra og med andre sesjon i kvalifiseringen og endte på femteplass. Espen Erichsen ble nummer sju i A-finalen sammen med engelske David Bakhshi.

I B-finalen gjorde Svein Gunnar Karlberg og Kurt-Ove Thomassen det skarpt med en andreplass, og de ble dermed det 14. beste paret i turneringen. De tre andre norske innslagene i B-finalen, Per Erik Austberg-Børre Lund, Thomas Charlsen-Thor Erik Hoftaniska og Boye Brogeland sammen med sin skotske makker Simon Gillis, endte på henholdsvis 7., 17. og 18. plass av de 22 parene.

I C-finalen ble det en "sur" fjerdeplass til Jan Tore Berg-Arild Rasmussen (topp tre ville gitt dem auksjonsinvesteringen tilbake). Janet de Botton-Artur Malinowski ble nummer 9 i C-finalen, Marianne Harding-Odin Svendsen nummer 12 og Lars Frøland-Aksel Hornslien nummer 17.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger