AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Ranik Halles pris til Jon Sveindal

08.11.2012
Ranik Halles pris til Jon Sveindal

Jon Sveindal, bridgespaltist i Aftenposten og Bergens Tidende, og BIN-medarbeider gjennom en årrekke, har blitt tildelt den mest prestisjefulle prisen en bridgejournalist i Norge kan få; Ranik Halles pris for 2011. Les pressemeldingen fra Norsk Bridgepresse her.

Ranik Halles pris 2011 til Jon Sveindal

Den mest prestisjefylte bridgejournalistprisen i Norge, Ranik Halles pris, fikk en verdig vinner i Jon Sveindal.
 
Jon er for en gigant å regne innen norsk bridge, med en rekke fremragende plasseringer i store mesterskap i tillegg til hans omfattende journalistiske virksomhet.
 
Han er oppvokst i Moss, men har bodd store deler av sitt voksne liv nær Bergen. I mer enn 20 år har han skrevet sin daglige spalte i landets største avis Aftenposten, i tillegg til spalte i regionsavisen Bergens Tidende på fredager. Han er medlem i den internasjonale bridgepresseorganisasjonen IBPA, og bidrar hyppig i organisasjonens månedlige bulletin, samt i bulletiner ved internasjonale mesterskap. Han er også en mye brukt kommentator på Bridge Base Online, den best besøkte bridgeportalen på Internett.
 
Hans fremste spillermeritter er sølvmedalje fra VM i 1993, to bronsemedaljer i EM samt en rekke norske mesterskap. Han har dessuten vært kaptein for både det norske dame- og juniorlandslaget ved internasjonale mesterskap.
 
Gratulerer med en fortjent pris, Jon!
 
Norsk Bridge Presse,
ved leder Knut Kjærnsrød
 
 

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger