AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

210.000 dollar på spill i Yeh Bros Cup

23.04.2013
210.000 dollar på spill i Yeh Bros Cup

Hovedgrunnen til at mange av verdens beste bridgespillere befinner seg i Japan for øyeblikket, er at Yeh Bros Cup arrangeres i Yokohama fra 22. til 26. april. Premiepotten er på intet mindre enn 210.000 dollar, med en førstepremie på 110.000 dollar!

Etter to dagers kvalfisering er sju av de 24 lagene klare for sluttspillets A-gruppe. Den åttende plassen er holdt av til turneringens velgjører, Mr. Chen Yeh, selv om laget hans bare kom på 17. plass i kvalifiseringen!

Det var China Blue (Lian Ruoyi, Shi Haojun, Shi Zhengjun, Ju Chuancheng, Gao Fei, Wang Xiangyang og Hu Jihong) som noe overraskende toppet kvalifiseringen foran Vanderbilt-vinnerne Mixed (Sabine Auken, Roy Welland, Morten Bilde og Dennis Bilde) og Italia (Norberto Bocchi, Giorgio Duboin, Guido Ferraro, Agustin Madala, Antonio Sementa og Maria Teresa Lavazza).

Sverige (Fredrik Nyström, Johan Upmark, Krister Ahlesved, Jonas Pettersson, Frederik Wrang og Johan Sylvan) kom seg med som siste lag til sluttspillets A-gruppe ved å ta en klar seier mot Australia Youth i den tiende kvalifiseringskampen.

Legg merke til at det brukes en ny IMP-skala med desimaler der 20-0 er maks uttelling.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger