AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Nederland slo Italia i Yeh Bros-finalen

28.04.2013
Nederland slo Italia i Yeh Bros-finalen

Finalen i Yeh Bros Cup var et prestisjeoppgjør mellom Nederland (Bauke Muller–Simon de Wijs og Louk Verhees–Ricco van Prooijen) og Italia (Norberto Bocchi–Agustin Madala og Giorgio Duboin–Antonio Sementa). De fire nederlenderne ble verdensmestre på hjemmebane i 2011, sammen med Bas Drijver og Sjoert Brink, og slo den gang seiersvante italienere i semifinalen.

Også i Yokohama, Japan måtte Italia bite i gresset. Etter 48 spill stod det 102-78,5 (Italia hadde 6,5 IMPs carry-over) i favør Nederland. Dermed kunne de oransje innkassere førstepremien på 110.000 dollar, mens italienerne måtte ta til takke med 32.000 dollar. Tredjeplassen og 15.000 dollar gikk til Danmark (Sabine Auken, Roy Welland, Morten Bilde og Dennis Bilde), som i bronsefinalen slo Yeh Bros 1 med 127,5-103.

Parallelt med hovedturneringen ble det arrangert en parturnering hvor det var 20.000 dollar i førstepremie. Den var det polakkene Krzysztof Buras og Grzegorz Narkiewicz som slo kloa i. På de neste plassene fulgte to kinesiske par; Shan Baisong-Shi Haojun og Jie Li-Fu Zhong.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger