AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Monaco sparer krefter

18.09.2013
Monaco sparer krefter

Pierre Zimmermann var fornøyd med første dag for Monaco. Laget hans satser ikke på å vinne Round Robin, men vil heller spare krefter.

 
 
 

Bin.no møtte Zimmermann onsdag morgen på tur inn til kampen mot Polen. Som vanlig stilte han opp når journalister spør.
 
– Første dag var grei nok. For oss er det ikke viktig å komme høyt opp i Round Robin. Det holder å bli blant de åtte beste. Sånn sett ligger vi bra an. Personlig skal jeg spille mer enn vanlig, slik at de to andre parene får hvilt mest mulig den første uka. Det gjelder å være best mulig rustet når de lange sluttspillkampene starter, sier Zimmermann. Han har aldri lagt skjul på at han regner Helgemo/Helness (populært kalt Helgeness) og Fantoni/Nunes (populært kalt Fantunes) som bedre enn seg og makker Franck Multon.
 
– I EM der man tar poeng hele veien, spilte Franck og jeg bare så mye vi måtte for å få gullmedaljene. Men her handler det først bare om å gå videre til sluttspillet. Det er så jevnt blant de beste lagene at vi uansett vil få tøff motstand i kvartfinalen, hvis vi da kommer dit. Jeg tror det, men tar ikke noe for gitt, sier Zimmermann.

Like fornøyd var ikke Geir Olav Tislevoll etter første dag. Hans New Zealand fikk verst mulig tenkelig start mot tøffe motstandere. I tur og orden møtte de Italia, Kina og Polen. Det ble tre klare tap, og New Zealand lå klart sist etter første dag. Nest sist var for øvrig USA 2 med Zia!
 
– Dette var altfor dårlig. Vi spilte lenge bra mot Italia og hadde en liten ledelse, men så sprakk vi. Og det gikk like ille i de neste to kampene. Men vi nekter å henge med hodet av den grunn. Vi skal reise oss. Vi er ikke så dårlige. Jeg mener vi er gode nok til middels, sier Tislevoll.


Skrevet av Alf Helge Jensen, som har daglige oppdateringer fra VM på Bali på BINs nettside.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger