AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Zimmermann slo Lavazza, men tapte finalen

20.10.2013
Zimmermann slo Lavazza, men tapte finalen

Lag Zimmermann (Pierre Zimmermann, Franck Multon, Fulvio Fantoni, Claudio Nunes, Geir Helgemo og Tor Helness) var godt fornøyd med å slå Lavazza (med fire av de italienske verdensmestrene) i semifinalen av Monte Carlo Patton. I finalen måtte de imidlertid strekke våpen mot Vitas (Vytautas Vainikonis, Wojtek Olanski, Boguslaw Gierulski, Jerzy Skrzypczak, Lotan Fisher og Ron Schwartz) med IMP-sifrene 14-32 over 16 spill. Det litauisk-polsk-israelske laget vant nylig en prestisjefull turnering i Roma og virker å være i storform.

Lag De Botton som gjorde det skarpt i denne turneringen i fjor, ble denne gangen nummer 16. De kom seg ikke til A-sluttspillet blant de beste 40 % av lagene, men en tredjeplass i B-sluttspillet gjorde at de fikk spille om plassene fra 13 til 16.

De to helnorske lagene som deltok i Monte Carlo, Team Momek og Dr. Feelgood, havnet under middels i A-sluttspillet og kom i en firelagsgruppe som skulle gjøre opp om plassene fra 24 til 27 (av 58). Der var Team Momek best, mens Feelgood ble nummer to i gruppen.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger