AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Bulgarsk seier, 3. plass til Helgeness og 9. plass til Berg-Simonsen

29.10.2013
Bulgarsk seier, 3. plass til Helgeness og 9. plass til Berg-Simonsen

Det ble en spennende avslutning på Cavendish. Det polske paret Wojciech Gawel og Rafal Jagniewski ledet A-finalen lenge, som de hadde gjort gjennom nesten hele kvalifiseringen, men noen svingspill mot slutten sendte de ned på sjetteplass. I stedet var det bulgarerne Rosen Gunev og Ivan Nanev som stakk av med seieren og håvet inn i overkant av 200.000 euro fra premie- og auksjonspotten.

Et annet par som hadde grunn til å være fornøyd var polakkene Dominic Filipowicz og Krzysztof Martens. Med sin andreplass fikk de 11.000 euro i premiepenger og 110.000 euro fra auksjonspotten.

Geir Helgemo og Tor Helness lå lenge på nedre halvdel i finalefeltet, men en sterk spurt der de var alene om å melde og vinne to minorslemmer, brakte dem opp på tredjeplass. Det ga 7.500 euro i prispenger og 75.000 euro fra auksjonspotten (paret ble solgt som det nest dyreste for 52.000 euro).

Erik Berg og Steffen Fredrik Simonsen vant første finalesesjon og lå an til en pallplass. En svak avslutning gjorde at de måtte ta til takke med niendeplassen. Helt tomhendte forlot de imidlertid ikke Monte Carlo: premiepengene var på 2.250 euro, og kjøperne av paret kunne innkassere 22.500 euro (ble solgt for 5000 euro).

Av de andre nordmennene var det Odin Svendsen og Petter Tøndel som avsluttet best og gikk til topps i C-finalen. I Cavendish Ladies Pairs kom Gunn Helness på fjerdeplass sammen med bulgarske Dessy Popova. Ann Karin Fuglestad-Marianne Harding ble nummer seks, og Lise Blågestad-Åse Langeland ble nummer åtte.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger