AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Nederland foran Auken og Monaco i Moskva

23.02.2014
Nederland foran Auken og Monaco i Moskva

Invitasjonsturneringen Slava Cup gikk av stabelen i Moskva i helgen. Åtte sterke lag deltok, og etter en jevn Round Robin var det Nederland og Auken som gikk til finalen, mens Monaco og Real skulle gjøre opp om tredjeplassen. Vainikonis, Israel, Zaleski og Bulgaria møttes til en serie for å avgjøre plasseringene fra fem til åtte.

Auken (Sabine Auken, Roy Welland, Dragan Markovich, Mustafa Cem Tokay og Juan Carlos Ventin) fikk en glimrende start på finalen og vant første sesjon med 35 IMP. I de tre neste sesjonene var det imidlertid nederlenderne som var sterkest og vant til slutt med 41,5 IMP. På vnnerlaget spilte stjerneparet Sjoert Brink-Bas Drijver (avbildet) sammen med Berend van de Bos, Jiris van Lankveld og Herman Drenkelford.

I bronsefinalen ble det kun spilt to sesjoner à 14 spill, og den gikk Monaco (Pierre Zimmermann, Franck Multon, Fulvio Fantoni, Claudio Nunes, Geir Helgemo og Tor Helness) seirende ut av med 21,5 IMP. For motstanderlaget Real spilte russerne Alexander Dubinin, Andrey Gromov, Evgeny Gladysh og Mikhail Krasnosselski samt argentineren Alejandro Bianchedi.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger