AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Coren og Levin vant Platinum Pairs

25.03.2014
Coren og Levin vant Platinum Pairs

Richard Coren og Bobby Levin noterte hele 68 % i siste sesjon og stakk fra resten av finalefeltet på 28 par. De unge franskmennene Thomas Bessis og Cedric Lorenzini ble nummer to, mens to andre ungdommer, Kent Mignocchi og Joel Wooldridge fra USA, knep tredjeplassen.

Boye Brogeland og Erik Sælensminde ble slått ut første dag av Platinum Pairs med sesjoner på 45 % og 51,5 %. De var eneste norske par i feltet, men den nordiske æren ble forsvart av Peter Bertheau og Per-Ola Cullin som ble nummer fem og dansk-tyske Sabine Auken som kom på sjetteplass med Roy Welland. 108 par stilte til start i turneringen.

I dag starter Vanderbilt "på ordentlig" når 64 lag gjenstår. Zimmermann (Pierre Zimmermann-Franck Multon, Fulvio Fantoni-Claudio Nunes og Geir Helgemo-Tor Helness) er førsteseedet i turneringen. Boye Brogeland-Erik Sælensminde på lag Schwartz og Thomas Charlsen-Thor Erik Hoftaniska på la De Botton er seedet på henholdsvis 15. og 29. plass. Det spilles 64-spills cupkamper for å avgjøre hvem som avanserer til neste runde.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger