AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Alle nordmenn til semifinale etter utrolige kvartfinaler

26.07.2014
Alle nordmenn til semifinale etter utrolige kvartfinaler

Det ble en høydramatisk avslutning på tre av fire kvartfinaler i Spingold. Schwartz lå under mot Meltzer med 29 IMP før den siste sesjonen, og hadde bare klart å knappe inn 3 IMP etter 11 av de 16 spillene. Spill 12 til 16 endte med fire svinger på 10, 10, 7 og 10 IMP - alle til Schwartz-laget - slik at Graves-Schwartz, Fisher-Schwartz og Brogeland-Lindqvist avanserte til semifinalen med 11 IMPs margin!

Mindre spennende var det ikke i Monacos oppgjør mot Silverstein (med svenskene Nyström-Upmark og Fredin-Fallenius). Der fulgte lagene hverandre som skygger gjennom hele kampen, og da siste kort var lagt, stod Fantunes og Helgeness igjen som vinnere med 90 mot 85 IMP.

Den jevneste kvartfinalen var mellom Lavazza og Grue. Før den siste sesjonen stod det 84-84 på resultatlisten, og etter 64 spill endte det 114-113 i favør Bocchi, Duboin, Madala, Bianchedi og Zia!

I semifinalene blir det gigantoppgjør mellom Lavazza og Monaco, mens Schwartz møter Assael (Tokay-Sementa og Piekarek-Smirnov) til kamp om den andre finaleplassen.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger