AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Norges juniorer og U20-lag i VM-semifinale

21.08.2014
Norges juniorer og U20-lag i VM-semifinale

Norges juniorer (Harald Eide., Mats Eide, Kristian Barstad Ellingsen, Tor Eivind Grude og Kristoffer Hegge) og U20-lag (Christian Bakke, Espen Flått, Joakim Sæther og Marcus Scheie) har sammen med støtteapparatet (NPC Lars Eide og coach Lars Arthur Johansen) gjort et glimrende VM i Istanbul. Begge lagene har nådd semifinalen der de i dag spiller mot henholdsvis Polen og Sverige. Etter første sesjon har Norge kommet bakpå i begge kampene, men det er enda tre sesjoner å gjøre det på.

Norges juniorer kom på åttendeplass i kvalifiseringen, som ga dem den siste plassen i kvartfinalen. Der møtte de Kina, som tok en klar ledelse etter halvspilt kamp. En strålende tredje sesjon av Norge - 52-11 i IMP - gjorde at de overtok ledelsen, som de økte med 16 IMP i siste sesjon.

U20-laget ble nummer tre i kvalifiseringen og møtte Hong Kong i kvartfinalen. De vant de tre første sesjonene komfortabelt, og tapte den siste sesjonen med bare ett IMP. Seiersmarginen var på 56,3 IMP.

Norges jentelag (Stine Frøyse, Thea Hove Hauge, Thea Lucia Indrebø, Marte Haugen Klingen, Charlotte Mikkelsen og Sofie Græsholt Sjødal, med NPC Sven-Olai Høyland og coach Rosaline Barendregt) ble nummer elleve i kvalifiseringen og kom derfor ikke til sluttspillet. I går deltok de i en Board-a-Match-turnering der de endte på 13. plass av 21 lag.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger