AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Zia & Co. vant mixlag, Sanborn og Zhao til topps i mixpar

17.10.2014
Zia & Co. vant mixlag, Sanborn og Zhao til topps i mixpar

Mix-turneringene i VM ble ingen suksess for de norske farger. Hauge-laget var det eneste som kom seg til sluttspillet, men der ble det tap i 16. delsfinalen.

Salvo (Anita Sinclair-Nafiz Zorlu, Sabine Auken-Roy Welland og Marion Micielsen-Zia Mahmood) var kanskje den største favoritten til å vinne mixlag, og de innfridde favorittstempelet. Flere av cupkampene deres var dog svært jevne, og i finalen lå de 6 IMP bak med 14 spill igjen. 37-18 i siste sesjon gjorde at de slo det kinesiske laget Geely Auomobile med 13 IMP.

I mixpar hvor det deltok 207 par - færre enn i NM Mix Par - var det flere norske konstellasjoner som burde kunne hevdet seg. Det var imidlertid bare Louise Nilsen-Kristian Ellingsen og Marianne Harding-Simon Gillis som kom seg videre til den 54 par store finalen. Der endte Nilsen-Ellingsen på 28. plass med 49,91 % score, mens Harding-Gillis ble nummer 45 med 45,62 % score.

Mixpar ble vunnet at Kerri Sanborn-Jie "Jack" Zhao (USA/Kina), foran Meike Wortel-Jacek Pszczola (Nederland/Polen) og Nan Wang-Bangxiang Zhang (Kina).

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger