AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Schwartz leder Reisinger, Zimmermann utslått

06.12.2014
Schwartz leder Reisinger, Zimmermann utslått

Reisinger Board-a-Match Teams, den meste prestisjefylte turneringen under Fall Nationals, startet fredag med 46 lag i feltet. Etter to sesjoner à 26 spill skulle feltet reduseres til 20 lag. Zimmermann (Pierre Zimmermann-Franck Multon, Fulvio Fantoni-Claudio Nunes og Geir Helgemo-Tor Helness), som har vunnet de to seneste Reisinger, var favoritter også i år, men fikk en elendig start med bare 11 av 26 poeng i den første sesjonen. Da "Fantunes" og "Helgeness" ikke klarte mer enn 14,5 i kveldssesjonen, var det over og ut for de seiersvante monegaskerne.

Lag Schwartz (Richie Schwartz-Allan Graves, Lotan Fisher-Ron Schwartz og Boye Brogeland-Espen Lindqvist) fikk en motsatt start på dagen da sponsoren og israelerne scoret 17 poeng i første sesjon. Med 16 poeng i kveldssesjonen holdt det til sammenlagtledelse for Spingold-mesterne.

Helnorske lag Austberg (Per Erik Austberg-Jan Tore Berg og Rune B. Anderssen-Peter Marstrander) kom seg videre til semifinalen med minst mulig margin, mens Kristian Ellingsen-Tor Eivind Grude fikk god hjelp av lagkameratene Peter Gill-Sartaj Hans og Bart Bramley-Lew Stansby som scoret 16,5 poeng i kveldssesjonen. Sammen med 12 poeng i den første sesjonen hadde de 1,5 poengs margin ned til den røde streken. Lag Anfinsen (Espen Anfinsen-Erik Eliassen og Ståle Frøyland-John Helge Herland) manglet 2,5 poeng (spill) på å avansere til semifinalen.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger