Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet

Hansen og Vist på fjerdeplass etter første finaledag

02.07.2015

Sylvie Willard og Philippe Cronier tok tidlig ledelsen i det 52 par store finalefeltet i mix par. De hadde lenge en score på over 65 %, og selv om de falt ned til 59 % ved dagens slutt, holder de ledelsen, noen få poeng foran polske Natalia Sakowska og Piotr Butryn. Sabine Auken og Roy Welland, som vant åpent EM par for to år siden, fikk en elendig start på mixfinalen, men spilte seg opp til tredjeplass i løpet av dagen.

Torild Heskje-Jo-Arne Ovesen og Gunn Helness-Tor Helness befant seg lenge i tetstriden, men avsluttet dagen svakt og falt ned til henholdsvis 14. og 22. plass. Gunn Tove Vist-Jonny Hansen kom sigende etter hvert og ligger på en flott fjerdeplass etter halvspilt finale. De andre norske parene over middelse er Åse Langeland-Geir Helgemo på 13. plass og Gail Cameron-Leif-Erik Stabell på 21. plass.

I sideturneringen EBL Cup, hvor det deltar 114 par, leder Kerri og Steve Sanborn fra USA etter første spilledag. Beste norske prestasjon stod Odin Svendsen for sammen med sin skotske makker Simon Gillis med en åttendeplass. Beste helnorske par er Fredrik Helness og Vegard Brekke med en ellevteplass.