AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Fem norske lag inne blant de 16

04.07.2015
Fem norske lag inne blant de 16

102 lag stilte til start i den åpne lagturneringen i EM, og 49 av disse hadde norske deltakere. Etter halvspilt kvalifisering leder TEAM ORANGE WHITE fra Nederland.

Blant de 16 lagene som i øyeblikket ligger an til å avansere til cupspillet, er det fem "norske" lag. Av disse har NORALIA (Kieran Dyke-Justin Howard fra Australia og Arild Rasmussen-Jon Sveindal) gjort det best med en sjuendeplass. De andre norske som er over den røde streken, er ERICHSEN (8. plass), GILLIS (10. plass), SKIMMELAND (11. plass) og SCANDIC HOLMENKOLLEN (15. plass).

Mange sterke lag har fått en svakere start enn forventet. Blant disse er MONACO (22. plass), CAYNE (27. plass), MAHAFFEY (49. plass), De Botton (61. plass), HAUGE (65. plass), STABELL (73. plass), GORDON (87. plass) og MAZURKIEWICZ (87. plass).

I dameklassen er det HESKJE (fjerdeplass) og Guts.com (sjetteplass) som gjør det best blant de norske. De åtte beste etter morgendagen går til kvartfinale.

I seniorklassen, hvor det kun deltar 14 lag, leder et svensk mannskap, mens norske lag innehar andre- og fjerdeplassen. Hos den eldre garde får de fire beste etter kvalifiseringen billett til semifinalen.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger