AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Halvveis i Ungdoms-EM

23.07.2015
Halvveis i Ungdoms-EM

Ungdoms-EM spilles i Tromsø fra 18. til 25. juli. Det konkurreres i fire klasser; U26, U21, U16 og Jenter (U26), og i hver av klassene deltar henholdsvis 18, 16, 12 og 6 lag. Norge er én av fem nasjoner som stiller lag i alle klasser.

Etter 9 av 17 kamper i U26-klassen ligger Norge på fjerdeplass, 26 VP bak ledende England, 9 VP bak sølvet og 1 VP bak bronsen. Før onsdagens spilling så det enda mer lovende ut, men tap mot Hellas og England har gjort medaljeutsiktene noe dårligere.

Norges lag i U21-klassen hadde en trå start på mesterskapet. Seier mot Polen og Frankrike i går var lyspunkter, men det er hele seks plasser og 27 VP opp til sjetteplassen som gir VM-kvalifisering.

U16-klassen ble avsluttet i går, og det ble en særdeles spennende innspurt. To spill før slutt ledet Sverige, men etter å ha doblet hjem en delkontrakt og fått én sving til ut mot Polen ble de forbigått av polakkene (gull) og Frankrike (sølv). Det unge norske laget i U16-klassen holdt tre lag bak seg og ble nummer ni.

I jenteklassen har Frankrike vært suverene. Norge har overrasket positivt og vært i medaljekampen i første halvdel av mesterskapet. To klare tap mot Italia og Frankrike i gårsdagens to siste kamper førte dem imidlertid ned på femteplass, 22 VP bak bronsen.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger