AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Ingen bomber i Round of 64

12.08.2015
Ingen bomber i Round of 64

Etter at Spingold-feltet ble redusert fra 90 til 64 lag i løpet av mandagen, var det klart for "Round of 64". Alle favorittene kom seg greit videre, og 16. seedete Gupta med blant andre danskene Dennis og Morten Bilde var best seedet av lagene som røk ut. Lavazzas stjernemannskap slet i sin kamp og vant kun med 19 IMP mot blant andre Michael Rosenbergs sønn Kevin!

Schwartz vant med 38 IMP mot Pellegrini, men det var svært jevnt en periode i siste sesjon etter at motparten hadde meldt to storeslemmer (den ene på en finesse) som ikke ble kopiert av Brogeland og Lindqvist. Monaco vant med 91 IMP, men venter tøff motstand i litauisk-israelsk-polske Vainikonis i "Round of 32".

I Von Zedtwitz Life Master Pairs ble det fransk seier til Cedric Lorenzini og Jean-Christophe Quantin. Giorgio Duboin og Zia Mahmood ledet før siste spill, men da de ifølge Zia "ga bort tre overstikk istedenfor å ta fire beter i 1 grand", ble det bunn og andreplass. Billy Cohen og Bart Bramley ble nummer tre.

Tor Helness og Steve Weinstein var med i tetsjiktet gjennom hele parturneringen, men en moderat avslutning gjorde at de måtte ta til takke med en sjetteplass. Geir Helgemo og Richard Zeckhauser gjorde en god finale og spilte seg opp fra 62. til 15. plass.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger