AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Kampen mot juks fortsetter

03.10.2015
Kampen mot juks fortsetter

For sju uker siden - det er vanvittig så kjapt tiden går - havnet jeg midt i tidenes jukseskandale i bridge. Siden den lørdagsmorgenen i Chicago midt i august har jeg satset alt på å renske opp bridgen. Det har vist seg å være helt nødvendig, men gått på bekostning av både familie, venner og BIN-abonnenter. BIN 4-15, som jeg virket å ha god tid på i etterkant av Summer Nationals, er ennå ikke ferdiggjort, og jeg må legge en ny kabal for resten av høsten etter hjemkomst fra VM i Chennai.

I morgen starter Transnationals for Espen Lindqvist og meg på et kinesisk lag. Jeg håper det er mulig å konsentrere seg om bridgespilling også midt oppe i jukseskandalen. Det er i alle fall svært hyggelig å registrere at seniorene våre har nådd kvartfinalen i d'Orsi Trophy, hvor de skal møte USA 1 med blant annet Zia på laget.

Man kunne håpet at jukset nå var revet opp med roten, men det er lite som tyder på at det er tilfellet. Forhåpentligvis klarer vi å avdekke enda mer av denne styggedommen den nærmeste tiden slik at bridgen kan gå en lysere framtid i møte.

Jeg takker for alle som har støttet meg både med personlige meldinger og pengegaver i denne utfordrende tiden. Jeg setter også umåtelig pris på alle de nye BIN-abonnentene som har kommet til de seneste ukene. Jeg håper dere og resten av våre abonnenter vil sette pris på en fyldig og ærlig dekning av jukseskandalen når BIN 4-15 endelig når dere om npen uker.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
 
Navn: Ronny Søttar Dato: 17.12.2015
E-post: ronnysottar@gmail.com Hjemmeside: Ingen hjemmeside
Kommentar:
Hei
Jeg håper at du får den hjelpen du trenger fra bridge forbund, nasjonalt og internasjonalt for å bekjempe denne styggedommen.
Stå på , er sikker på at du har mange i ryggen i denne "kampen" som du har startet.
Ønsker deg lykke til i fortsettelse.
GOD JUL OG Et GODT NYTTÅR.
Mvh Ronny Søttar, Mosjøen BK