AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

FN og FS fikk livstid i USA

28.07.2016
FN og FS fikk livstid i USA

Under det pågående amerikanske sommermesterskapet har det vært høringer om juks både for Fulvio Fantoni-Claudio Nunes og Lotan Fisher-Ron Schwartz. Høringene vedrørende Fantunes ble gjennomført først, og 25. juli ble de funnet skyldige i juks og utestengt på livstid fra ACBL. I går ble det klart at Fisher og Schwartz fikk samme dom.

De to parene mister dessuten alle mesterpoeng og titler de noensinne har oppnådd i amerikanske turneringer. Makkere og lagkamerater til Fantoni-Nunes og Fisher-Schwartz mister alle mesterpoeng og titler de har oppnådd med dem etter sommeren 2011.

I hovedturneringen Spingold gjenstår 16 lag, derav to med norske innslag; Zimmermann (med Geir Helgemo og Tor Helness) og Amoils (med Erik Berg og Steffen Fredrik Simonsen). Det tredje "norske" laget, Schwartz (med Espen Lindqvist og Boye Brogeland) tapte med 28 IMP i Round of 32 mot velspillende motstandere.

I Von Zedtwitz Life Master Pairs, hvor det deltok nærmere 400 par, gikk Chris Compton og Mike Passell til topps, 0,58 poeng (!) foran Steve Garner og Ralph Katz. På de to neste plassene fulgte Jeff Meckstroth-Eric Rodwell og det unge svenske brødreparet Mikael og Ola Rimstedt.

 Artikkel fra Bridgewinners om ACBL-utestengelsen av Fantoni og Nunes.

 Artikkel fra Bridgewinners om ACBL-utestengelsen av Fisher og Schwartz.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger