AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Norges jenter til VM-semifinale, juniorene utslått i kvartfinalen

11.08.2016
Norges jenter til VM-semifinale, juniorene utslått i kvartfinalen

Ungdoms-VM arrangeres i Salsomaggiore, Italia fra 3. til 13. august. Det konkurreres i fire klasser: U26, Jenter (U26), U21 og U16. Det innledes med et seriespill hvor de åtte beste lagene avanserer til kvartfinalene (i U16 går de fire beste til semifinaler).

Norge deltar i to av klassene. På U25-laget spiller Christian Bakke, Harald Eide, Tor Eivind Grude, Anders H. Gundersen og Marcus Scheie, med Lars Eide som kaptein og Lars Arthur Johansen som coach. Jentelaget består av Katarina Ekren, Thea H. Hauge, Thea Lucia Indrebø, Agnethe H. Kjensli og Sofie G. Sjødal, med Sven-Olai Høyland som kaptein og Elisabeth G. Sjødal som coach.

I juniorklassen er Norge tittelforsvarere etter seieren i Istanbul for to år siden, og laget kom seg enkelt videre til sluttspillet. Femteplassen i kvalifiseringen blant de 22 lagene, mindre enn 4 VP fra andreplassen, gjorde imidlertid at de fikk en tøff motstander i Sverige i kvartfinalen. Den ledet svenskene fra start til mål, og etter 56 spill var IMP-scoren 107 mot 187,5.

Norges jentelag kom på sjetteplass av tretten lag i kvalifiseringen og ble valgt som kvartfinalemotstander av USA. Norge vant den første av de fire sesjonene med 49-17 i IMP, og de beholdt føringen kampen gjennom. Sluttresultatet ble 164-123,5, og i semifinalen står et sterkt nederlandsk lag for tur.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger