AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Seniorene på rett side av streken, god dag i åpen og tre dametap

09.09.2016
Seniorene på rett side av streken, god dag i åpen og tre dametap

Endelig kom Norges seniorlag over kvalikgrensen på 16. plass. De noterte tre seirer; 14-6 mot Sverige, 16-4 mot Tyskland og 18-2 mot Mexico, og ett tap; 4-16 mot Taiwan. Med tre kamper igjen spiller de med kniven på strupen da Brasil og Tyskland er kun 2 og 6 VP bak dem.

Det åpne lagets sjanser for avansement virket små før nest siste spilledag. Ved hjelp av seirer mot Belgia (19-1), Tunisia (12-8) og Hong Kong (17-3) fikk de igjen kontakt med femteplassen som nå innehas av Monaco. 12 VP skiller opp til Helgemo, Helness & Co. Geir Olav Tislevoll og New Zealand hadde en bra dag og mangler drøye 10 VP på femteplassen i pulje C. På papiret har de to lette kamper til slutt, men Canada, Danmark og Irland vil også gjerne ha et ord med i laget om den siste kvalikplassen.

De norske damene fikk sin første tunge dag i mesterskapet med tap mot Korea (7-13), Sør-Afrika (6-14) og Tyrkia (9-11). Det har ført dem ned på sjetteplass i gruppe A. Avstanden opp til lederlaget Kina har vokst til 32 VP, men ned til niendeplassen er det betryggende 28 VP.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger