AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Pargull til Saur og Aabye

26.09.2016
Pargull til Saur og Aabye

Øyvind Saur og Jon Aabye ledet NM Par bortimot fra start til mål. To-tre par holdt lenge følge, men de ble behørig distansert da lederparet hadde en skikkelig sluttspurt på laget. Vinnerscoren var på imponerende 59,4 % i det 52 par store feltet med mange av Norges beste bridgespillere.

Glenn Grøtheim og Lars Arthur Johansen tok sølvet med 57,5 % score. Bronsen gikk til Kristoffer Hegge og Allan Livgård med 56,9 %. Fjorårets parmestere, Finn Brandsnes og Jo-Arne Ovesen, ble nummer fire med 55,6 %.

Et annet par som satte farge på turneringen, var Ann Karin Fuglestad og Marianne Harding. På tampen av andre spilledag var de til og med forbi Saur-Aabye i en runde, men minuspoeng siste spilledag førte dem ned på en sjuendeplass sammenlagt. Det er bare én dame, Anne Lill Hellemann, som har vunnet medalje (sølv) i NM Par.

I Per Ove Scheis Minneturnering, som ble spilt parallelt med parfinalen om lørdagen, deltok 40 par. Brødrene Helge og Roald Mæsel vant foran Erik Dahl-Jon Solli Hansen og Eli Solheim-Ivar Magnus Anfinsen.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger