Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet

Ingen nordmenn i superjevn Reisinger-finale

06.12.2016

Reisinger Board-a-Match Teams er rosinen i pølsen i det amerikanske høstmesterskapet. Både Schwartz (med Brogeland-Lindqvist) og Zimmermann (med Helgemo-Helness) var blant de 20 lagene som tok seg til semifinalen i turneringen, men der ble det stopp for begge de norske parene. Lag Schwartz manglet 2,5 poeng (spill) på å nå finalen, mens Zimmermann havnet enda lenger bak i køen.

Finalen i Reisinger ble svært jevn og spennende. Laget som ledet etter første finalesesjon, Mossop, havnet helt sist til slutt. Laget som lå sist etter første finalesesjon, Hampson (Diamond), fikk til en utrolig spurt og ble nummer to, mindre enn et halvt poeng (spill) fra seieren. Lag Di Franco (Goldberg) ledet lenge, men hadde en dårlig siste runde og ble forbigått av Hampson og vinnerlaget Becker (Mike Becker-Aubrey Strul, Richard Coren-Mike Kamil og Walid Elahmady-Tarek Sadek).

I Blue Ribbon Pairs vant Jeff Meckstroth-Eric Rodwell foran Billy Cohen-Ron Smith og Eric Greco-Joe Grue. Boye Brogeland og Espen Lindqvist ble nummer sju etter å ha vunnet den siste finalesesjonen, og etter en nesten like sterk avslutning spilte Jon Solli Hansen og Geir Helgemo seg opp til 14. plass. Cirka 260 par deltok i turneringen.

I Mitchell Board-a-Match Teams ble det seier til lag Tulin (Stan Tulin-Kevin Dwyer, Alon Birman-Dror Padon og Jacek Kalita-Michal Nowosadzki). Lag Schwartz (Richie Schwartz-Daniel Korbel, David Bakhshi-David Gold og Boye Brogeland-Espen Lindqvist) ble først utropt til vinnere, men en scorekorreksjon i favør lag Tulin gjorde at de ble forbigått med 0,14 poeng (spill).

I den første hovedturneringen, Nail Life Master Pairs, fikk Zia Mahmood nok en parturneringstriumf, denne gangen sammen med Marion Michielsen. På plassene bak fulgte Les Amoils-Tom Hanlon og Gloria Bart-Les Bart.