AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Imponerende norsk lagkvalik: 2., 3. og 6. plass av 122 lag

18.06.2017
Imponerende norsk lagkvalik: 2., 3. og 6. plass av 122 lag

122 lag med 566 spillere fra 39 nasjoner stilte til start i Open Teams i EM i Montecatini, Italia. Det var norske spillere på 17 av lagene, så det var lov å håpe at noen nordmenn kunne ta seg videre til åttendedelsfinalene. Ingen av de flernasjonale sponsorlagene "Zimmermann", "Mahaffey", "De Botton", "Gillis" og "Hauge" klarte cut'en, men det gjorde helnorske "Gry Forever", "Highlanders" og "Heimdal" til gangs.

Både det unge mannskapet Gry Forever (Christian Bakke-Steffen Fredrik Simonsen og Tor Eivind Grude-Lars Arthur Johansen) og Highlanders (Harald Eide-Lars Eide og Sam Inge Høyland-Sven-Olai Høyland) var i tetsjiktet gjennom hele den 100 spill lange kvalifiserigen og kom på en flott andre- og tredjeplass. Heimdal (Glenn Grøtheim-Petter Tøndel og Allan Livgård-Terje Aa) avsluttet med tre fine seiere og spilte seg opp fra 30. til 6. plass.

I lagturneringen for damer kom ett av de tre norske lagene videre til kvartfinalene; "Norden" med Tonje Aasand Brogeland-Stine Holmøy, Vicky Chediak-Ranja Sivertsvik og danske Nadia Bekkouche-Maria Rahelt. 30 lag stilte til start i dameturneringen.

I seniorklassen deltok 28 lag. Norske "Young Boys" fikk en god start, men etter de ti kvalifiseringsrundene manglet de drøyt 12 VP på å nå kvartfinalene.

Finalen av på EM for mixed par ble en liten nedtur for de norske farger. Fire av de fem parene strevde under middels, mens Kathrine Bertheau-Thor Erik Hoftaniska spilte seg opp til en meget respektabel 11. plass.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger