AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Norge, Norge, Sverige og Norge på topp fire i EM Par

23.06.2017
Norge, Norge, Sverige og Norge på topp fire i EM Par

Nordmennene er i siget i EM i Montecatini! Etter semifinalen leder Artur Malinowski-David Bakhshi foran Geir Helgemo-Tor Helness, Peter Bertheau-Peter Fredin og Sam Inge Høyland-Sven-Olai Høyland. Riktignok representerer norske Malinowski England, og "Helgeness" spiller som vanlig for Monaco, men det er sensasjonelt å finne fem nordmenn blant de fire beste parene. Det blir spennende å se om de klarer å holde oppe dampen i den to dager lange finalen.

Sverige har bare det nykomponerte makkerparet Bertheau-Fredin i den 52 par store finalefeltet, mens Norge har ytterligere fem finaleklare par. Best plassert av disse er Fredrik Helness-Thor Erik Hoftaniska på en flott åttendeplass etter semifinalen.

Damenes parturnering ble avsluttet på torsdag, og det ble nederlandsk gull med Magdalena Ticha-Wietske van Zwol. Vicky Chediak og Ranja Sivertsvik ble nummer 13 i den 18 par store damefinalen. I seniorklassen ble det tysk seier til Herbert Klumpp-Reiner Marsal. Johnny Holmbakken og Petter Lindqvist ble nummer 10 av 18 par i seniorfinalen.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger