AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Overraskende vinner i Yeh Bros Cup

09.07.2017
Overraskende vinner i Yeh Bros Cup

Store deler av verdenseliten var på plass i Tokyo for Yeh Bros Cup, men de klarte ikke å hindre at et par halvpensjonerte kanadiske bridgespillere, BBO-gründer Fred Gitelman og Eric "Coach" Kokish, samt Huub Bertens fra Nederland og Curtis Cheek fra USA, håvet inn førstepremien på $175.000 (muligens ble det gjort en avtale på bakrommet om premiefordelingen da andrepremien på $48.000 var vesentlig lavere). Lag Kokish slo profflaget Pepsi (Jacek Pszczola-Josef Blass, Eric Greco-Geoff Hampson og Jacek Kalita-Michal Nowosadzki) i finalen med IMP-sifrene 121,5-103.

Monaco med Geir Helgemo og Tor Helness tapte tidlig et liv i turneringen, men spilte seg etter hvert fram til semifinalen som er et trelagsoppgjør. Der ble det svært spennende 24-spills kamper mellom Kranyak, Monaco og Pepsi. Når IMPene var telt opp, viste det seg at alle hadde slått alle, men Pepsis hadde 4 pluss-IMP mot Monacos 2 pluss-IMP og Kranyaks 6 minus-IMP. Ett IMP ekstra til Monaco i kampen mot Pepsi kunne altså holdt til finale for Helgeness & Co.!

Lag Pepsi ble også lag Norway sine banemenn. Dette skjedde i kvartfinalen, hvor det også var trelagsoppgjør. Allan Livgård-Terje Aa og Boye Brogeland-Espen Lindqvist slo BulGer med Sabine Auken-Roy Welland og Dylan Danailov-Jerry Stamatov, men da Pepsi slo både Bulger og Norway, var det over og ut for det norske landslaget.

Den avsluttende parturneringen ble vunnet av Bauke Muller-Simon de Wijs, knapt et overstikk foran Fredrik Nyström-Johan Upmark. Disse parene reiste hjem med henholdsvis $20.000 og $10.000 i bagasjen. Boye Brogeland og Espen Lindqvist ble nummer seks.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger